Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.L.B.

08. 02. 2024. 08:58 >> 11:04
Čitaj mi:

MINISTARSTVO SAOBRAĆAJA

Biraju odbore direktora četiri kompanije

U susret predstojećim Skupštinama akcionara u privrednim društvima iz sektora pomorstva, Ministarstvo saobraćaja i pomorstva je u ime državnog kapitala pozvalo sve kandidate koji su zainteresovani za članstvo u Odboru direktora.

Kako najavljuju novi odbori direktora će biti imenovani u privrednim društvima: AD "Luka Bar", AD "Marina Bar", AD " Barska plovidba" i AD "Crnogorska plovidba". 

Javni poziv će biti otvoren do 18. februara 2024. godine, nakon čega će izabrati po dva najbolja kandidata za svaku pomorsku kompaniju. 

“Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane kadrove, koji svojim stručnim kvalifikacijama, dosadašnjim radnim iskustvom i referencama mogu odgovoriti izazovima da se prijave za poziciju člana Odbora direktora u jednoj od pomorskih kompanija”, saopšteno je iz Ministarstva saobraćaja i pomorstva.

Očekuju da je kandidat spreman da interes privrednog društva u svakom momentu mandata stavi ispred ličnog, političkog ili bilo kojeg drugog interesa.

Kako je saopšteni iz Ministarstva saobraćaja zainteresovani CV mogu poslati na na mail pomorstvo@msp.gov.me  .

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније