Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

K. J.

14. 03. 2024. 09:07 >> 09:26
Čitaj mi:

OBJAVLJEN IZVJEŠTAJ

RTCG realizovala veći broj preporuka DRI

Državna revizorska institucija uradila je drugu kontrolu realizacije preporuka datih u Izvještaju o reviziji godišnjeg finansijskog izvještaja Radio televizije Crne Gore za 2021. godinu i zaključila da je Javni servis usvojio veći dio njih.

Kolegijum DRI u sastavu dr Branislav Radulović (rukovodilac Kolegijuma) i Zoran Jelić (član Kolegijuma) zaključio je da je Radio televizija Crne Gore u izvještajnom periodu od objavljivanja Izvještaja o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja RTCG za 2021. godinu odnosno 16.novembra 2022.godine, preduzela aktivnosti na realizaciji preporuka i od ukupno 18 datih preporuka, 12 realizovala, dok je šest preporuka djelimično realizovano.

"Radio televizija Crne Gore, kao subjekt revizije je dužna da do 12.septembra 2024. godine dostavi novi Izvještaj o realizaciji preporuka za šest (6) preporuka, koje su nakon II kontrole ocijenjene kao djelimično realizovane. Konačan Izvještaj (drugi) o realizaciji preporuka datih u Izvještaju o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja Radio televizije Crne Gore za 2021. godinu je objavljen na zvaničnoj internet stranici DRI", navodi se u dokumentu.

Državna revizorska institucija je odgovorna za praćenje i izvještavanje o stepenu realizacije izdatih preporuka.

Radio televizija Crne Gore dostavila je DRI u ostavljenom roku drugi Izvještaj o realizaciji preporuka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније