Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.L.B.

06. 04. 2024. 07:40 >> 07:43
Čitaj mi:

Fakultet za sport u Nikšiću

Objavljen tender za fiskulturnu salu vrijedan 2,3 miliona eura

Uprava za kapitalne projekte objavila je tender za odabir izvođača radova na izgradnji objekta fiskulturne sale Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore u Nikšiću, a ukupna vrijednost radova iznosi 2.230.000 eura.

Vršilac funkcije dekana doc. dr Jovan Gardašević rekao je da je ovo ogroman korak za Fakultet za sport i fizičko vaspitanje.

„Konačno ćemo imati svoju salu i nećemo više biti u zavisnosti od drugih, s kojima smo zaista imali sjajnu dugogodišnju saradnju, poput Filozofskog fakulteta, Ekonomske škole u Nikšiću, Sportsko-kulturnog centra UCG, i mnogih drugih. Sve ove godine smo bili podstanari“, kazao je Gardašević.

On je saopštio da će realizacija ovog projekta biti posebno važna za studente, jer će na jednom mjestu objediniti resurse koji su neophodni za kvalitetniji i bolji rad s njima.

"Ta sala će služiti, osim osnovnih potreba, i za promovisanje zdravih stilova života kroz mnoge akcije koje će se organizovati u njoj. Ova investicija će dodatno unaprijediti našu sposobnost da pružimo vrhunsko obrazovanje i podršku našim studentima, što je temeljni cilj našeg rada“ kazao je Gardašević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније