Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Mina biznis [ R.B. ]

14. 03. 2024. 17:05 >> 19:45
6
Čitaj mi:

PRIORITET VLADE

Martinović: Razvijamo sjever kao nikad prije

Najava da će Crna Gora dobiti grant od Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) veći od 200 miliona eura za nastavak gradnje auto-puta, potvrda je da je razvoj sjevera jedan od ključnih prioriteta Vlade, kazao je ministar turizma, ekologije, održivog i razvoja sjevera, Vladimir Martinović.

 

Vlada je, kako je rekao, tim potvrdila da joj je razvoj sjevera jedan od ključnih prioriteta, upravo konkretnim investicijama u infrastrukturne i ekološke projekte uz podršku međunarodnih partnera.

„Znamo da će ova godina biti ključna za razvoj infrastrukture sjevera, a ovim primjerom prelazimo sa riječi na djela“, istakao je Martinović.

On je, kako je saopšteno iz Ministarstva turizma, ekologije, održivog i razvoja sjevera, naveo da se u narednim mjesecima očekuje još lijepih vijesti za građane Crne Gore, a posebno za razvoj sjevera države.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније