Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

TVCG

08. 02. 2017. 16:36 >> 16:12

GOLUBOVCI

Nastaviće ulaganja u saobraćajnu infrastrukturu

Na obilježavanju Dana Gradske opštine Golubovci, predsjednik Dušan Radonjić kazao je da je zadovoljan onim što je do sada urađeno i najavio nove projekte.

Radonjić je kazao da je saobraćajnica N2 sa obilaznicom oko Golubovaca, duga skora 15 kilometara, kruna ulaganja u saobraćaj, gdje je do sada uloženo preko 22 miliona eura.

"Namjeravamo da u ovoj godini, izgradnjom preostalog dijela, zaokružimo investiciju vrijednu oko 30 miliona eura", naveo je predsjednik GO Golubovci

On je najavio da uskoro počinju radovi na lokalnoj saobraćajnici Golubovci-Mataguži, a prva faza do Trešnjice vrijedi oko milion i po eura.

"U mrežu lokalnih i nekategorisanih puteva u 2017. biće uloženo 600 hiljada", kazao je Radonjić.

Takođe, povodom Dana GO Golubovci, uručene su nagrade najzaslužnijima, kao i studentima stipendistima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније