Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

01. 09. 2015. 10:11 >> 10:01
5

IVANOVIĆ SMATRA

Budvi potrebni novi izbori

Budvi su potrebni izbori i na tome zasnovano konstituisanje nove lokalne vlasti, saopštila je potpredsjednica Crnogorske demokratske unije Anđela Ivanović (Cdu).

"Mi ne vidimo nikakvu korist za građane Budve što je izabran novi predsjednik Opštine. Njegov izbor, bez obzira kako je stvorena nova većina koja je to podržala, predstavlja održanje postojećeg katastrofalnog stanja u Budvi", kazala je. 

Kako je naglasila, prisustvuju nastavku političke agonije sa lošim posljedicama za sve građane Budve, ali i za one političke strukture koje su se opredijelile za ovakvu opciju.

"Budvi su potrebna konkretna rješenja - a ne presipanje iz šupljeg u prazno! Uz to, odlaganje političkog raspleta u Budvi šalje lošu poruku za ukupne demokratske procese u Crnoj Gori. Ignorisanje očiglednog i odlaganje potrebnog nijesu dobri saveznici nikome, a najmanje vladajućim strukturama", istakla je Ivanović.

Cdu smatra i da je Budvi potreban ozbiljni i detaljni sanacioni program.

"Potrebna je obnova razvojnih potencijala cjelokupne opštine, koje je jedna temeljno pogrešna politika ugrozila i devastirala. Potreban je novi ugovor sa građanima, kojima treba vratiti povjerenje u politički izbor, odnosno u mogućnost da svojim glasom opredjeljuju sastav i program lokalne uprave. Potrebna je nova razvojna vizija i politika, koju ne mogu ponuditi oni koji su godinama vladali Budvom, a još manje oni koji su ih u tome pratili ili samo izigravali nijeme svjedoke", naglasila je potpredsjednica Cdu.

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније