Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

13. 01. 2017. 18:11 >> 20:36
3

UPRAVNI SUD PRESUDIO

Nataša Aćimović nelegalna predsjednica

Predsjednik SO Herceg Novi Andrija Radman potvrdio je da je stiglo rješenje Upravnog suda kojim se poništava odluka SO od 26. februara prošle godine o izboru Nataše Aćimović za predsjednicu opštine.

"Rješenje suda je obavezujuće i od danas  funkciju predsjednika Opštine do formiranja nove izvršne  vlasti obavlja dosadašnji potpredsjednik Dragan Janković. S obzirom  da je u proceduri inicijativa za skraćenje mandata ovom sazivu SO, nije moguće u ovom momentu postupati po rješenju Upravnog suda", kazao je Radman.

On je, kako prenosi Radio Herceg Novi, rekao i da će za utorak zakazati skupštinski kolegijum oko dogovora o nastavku započete 24. redovne sjednice, jer je ostalo razmatranje nekoliko važnih odluka, i kako bi se dogovorili o terminu vanredne sjednice na kojoj će se odbornici izjasniti o inicijativi Građanske liste Izbor o skraćenju mandata.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније