Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

17. 04. 2017. 21:30 >> 21:07

DPS ODGOVARA

Demokrate građanima HN olakšale izbor

Izgleda da Bečićeve Demokrate samo treba pustiti da rade sami. Tako će najviše reći o sebi, pošto o svemu drugom ćute kao ribe. Treba im odati priznanje na vješto upakovanim lažima od kojih vrvi svako njihovo obraćanje javnosti, posebno tokom posljednjih nekoliko dana, ocjenjuje odbornički kandidat DPS-a na predstojećim izborima u Herceg Novom Ilija Andrić.

On tvrdi da Demokrate i dalje nijesu objasnili javnosti, prije svega onoj u Herceg Novom, ko su navodni kriminalci koji su bili na skupu Demokratske partije socijalista u tom gradu. 

"Pošto su se „okliznuli“ nazivajući ugledne Novljane i njihove prijatelje i porodice kriminalcima, u nadi da će im javnost zaboraviti taj gaf, pokušali su da zabašure svoju laž prebacujući priču na Podgoricu. Ako iskreno drže do odgovornosti, na koju se toliko pozivaju, neka saopšte koga su tačno nazvali kriminalcima", traži Andrić.

Demokrate su, ranije danas, poručile DPS-u da će, ako ponude jedan jedini dokaz da Demokrate plaćaju svoje volontere, napustiće i politiku i Crnu Goru.

"I dalje nijesu isplatili mlade koji su za 20 eura na dan promovisali lažne nade Demokrata u bolje sjutra. Prevariti mlade za 20 eura nije nikakva vizija, nego sramota i pitanje principa", ocjenjuje Andrić i naglašava da Demokrate, iz samo njima znanih "principijelnih razloga", proglasiše sebe za pobjednike lokalnih izbora u Budvi i Kotoru.

"Koji su održani istog dana i istog sata kada i parlamentarni izbori, čije rezultate ne priznaju i zbog kojih bojkotuju državni Parlament? Takva im je svaka principijelnost, važi do tačke koja njima odgovara", tvrdi Andrić. 

Podsjeća da je, u međuvremenu, javnost imala priliku da vidi predizborni spot kojim se poručuje da su Demokrate same pobijedile u Budvi i Kotoru. 

"To još jedna laž. U te dvije opštine Demokrate su na vlasti isključivo zahvaljujući jedva postignutim dogovorima sa ostalim opozicionim partijama. Ali, to neka razjašnjavaju sa kolegama iz ostalih partija koje su im dozvolile da se diče i njihovim rezultatima. Mi još jednom zahvaljujemo Demokratama što su svojim rječnikom, djelima, vrijednostima i prošlošću, olakšale izbor građanima Herceg Novog. Ili časni, pošteni i sposobni ljudi, ili pričalice i varalice sa crvenom tufnom", zaključio je Andrić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније