Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

25. 04. 2017. 18:02 >> 23:28
18

ODGOVOR DPS-U

Milić: Nemam se čega stidjeti

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP), Srđan Milić, poručio je da je za njega bitno da čast i bruka žive dovijeka, te da se nema čega stidjeti.

On je to naveo u reagovanju na saopštenje DPS-a.

Podsjetimo, nakon što je Milić poručio da ne prihvata odluku o ulasku Crne Gore u NATO koja će biti donijeta u parlamentu i Skupštinu zakazanu za 28. april na Cetinju uporedio sa onom iz 12. jula 1941, iz DPS su saopštili da je lider SNP-a "ponovo izmilio na političku scenu nakon duge političke zime, a pametnije bi bilo da nije".

"Ne pada mi na pamet da se spuštam na nivo DPS-a i odgovaram na njihovo primitivno i prizemno saopštenje u kojem sam im i ovog puta meta. Koliko je saopštenje DPS-a jadno i bijedno najbolje pokazuje činjenica da niko nije htio da stane imenom i prezimenom iza njega. To dovoljno govori o svemu", naveo je Milić u reagovanju.

On je poručio da je njegova partija uvijek samo ukazivala na istorijska fakta.

"Nepobitna je činjenica da je Petrovdanska skupština 1941. godine predstavljala brukanje Crne Gore. Tada je neki nelegitimni parlament donio neku odluku koja je bila sušta suprotnost onome što je bila volje većine tadašnjeg stanovništva Crne Gore. Ta odluka je ostala upamćena kao jedna od najvećih tamnih mrlja na obrazu Crne Gore. Sada se ponovo zloupotrebljava slobodarsko Cetinje i u režiji DPS-a i njegovih satelita neki drugi nelegitimni parlament donosi neku odluku o ulasku u NATO koja, takođe, nije proizvod slobodne volje većine građana, čime se ponovo bruka Crna Gora", istakao je Milić.

Predsjednik SNP-a smatra da niko u Crnoj Gori nema pravo na moralnu superiornost.

"A najmanje organizovana kriminalna grupa kako je Tužilaštvo definisalo DPS. Iz SNP-a su odlazili, ali nikada u Spuž i nikada kao svjedoci saradnici. Interesantno mi je da DPS zna da će biti još odlazaka. Ono što je za mene bitno - čast i bruka žive dovijeka. Ja se nemam čega stidjeti, a vi se gospodo iz DPS-a makar potpišite", zaključio je Milić.

Пратите нас на

Коментари18

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније