Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

05. 05. 2017. 11:57 >> 11:31
4

MARKOVIĆ - VITING

CG privržena partnerstvu sa Britanijom

Crna Gora i Ujedinjeno Kraljevstvo Velike Britanije i Sjeverne Irske imaju odlične bilateralne odnose, a značajan impuls njihovom jačanju protekle tri godine dao je ambasdor UK u Podgorici Ian Viting, ocijenio je premijer Duško Marković.

Marković je primio Vitinga u oproštajnu posjetu.

Tom prilikom je zahvalio Vitingu na njegovoj ličnoj posvećenosti unapređenju saradnje Crne Gore i UK kao i snažanju institucija i ukupnih kapaciteta naše države da odgovori zahtjevima na putu evropskih i evroatlantskih integracija.

"Marković je istakao da Crna Gora ostaje snažno posvećena partnerstvu sa Ujedinjenim Kraljevstvom, a zajednički je konstatovano da Bregzit neće negativno uticati na saradnju, već naprotiv, ona će biti ojačana s obzirom na značajnu pažnju koju će London nastaviti da posvećuje kako našoj državi tako i cijelom regionu Balkana", navodi se u saopštenju Vlade Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније