Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

12. 11. 2018. 21:31 >> 21:13
15

KNEŽEVIĆ NAJAVIO

"Idemo na aerodrom, iako nemamo pasoše"

Poslanik DF-a Milan Knežević najavio je večeras na sjednici Skupštine da će sjutra zajedno sa kolegom Andrijom Mandićem pokušati da sa podgoričkog aerodroma otputuje za Strazbur na sjednicu POSP-a, iako su im nedavno, odlukom suda, oduzeti pasoši.

"Mi smo dobili karte od generalnog sekretara skupštine i Andrija Mandić i ja se sjutra spremamo da odemo za Strazbur. Želim da obavijestim javnost da ćemo sjutra biti na aerodromu jer imamo karte od Skupštine Crne Gore. I sad želim da vidim predsjednika Skupštine, kako će da zaštiti poslanike koji treba da budu na Parlamentarnom odboru za stabilizacijiu i pridruživanje, a Viši sud nam je 10 dana pred odlazak, znajući vjerovatno o čemu ćemo da govorimo oduzeo pasoše", saopštio je Knežević.

Predsjednik parlamenta je kazao da su karte bile pripremljene prije informacije o oduzimanju pasoša Mandiću i Kneževiću. Brajović je dodao i da nije njegova nadležnost da odlučuje da li će dvojici poslanika DF-a biti vraćeni pasoši.

"Delegacija će sjutra otići sa vama, ili bez vas, a nadležni organi će funkcionisati kako oni misle da treba da funkcionišu", odgovorio je Brajović Kneževiću.

Dodao je i da na sjednicu POSP-a iz opozicije idu Nebojša Medojević i Ranko Krivokapić, na šta je Knežević kazao da ukoliko njima ne bude omogućen odlazak, neće ići ni Medojević.

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније