Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

17. 01. 2021. 14:20 >> 14:19
4

MEDOJEVIĆ

"Vlasnici Vijesti upravljaju kompletnim bezbjednosnim sektorom"

Pedsjednik Pokreta za promjene i lider Demokratskog fronta Nebojša Medojević kazao je da vlasnici Vijesti sa četiri poslanika i 5,5 odsto podrške birača, upravljaju kompletnim bezbjednosnim sektorom i imaju dva cilja, da "sačuvaju Demokratsku partiju socijalista i da razbiju DF".

On je istakao da među novim načelnicima Agencije za nacionalnu bezbjednost ANB, koje je postavio v.d. direktora Dejan Vukšić, postoji najmanje jedan koji je aktivista DPS-a i najmanje jedan koji je povezan sa kriminalnim strukturama.

"Mještani Lješkopolja su u pravu! Nema nikakvih reformi ni demontaže. Vlasnici Vijesti u dogovoru sa Milom sprečavaju bilo kakve promjene i čuvaju stari režim", naveo je Medojević u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније