Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

М.М.

22. 12. 2022. 16:08 >> 17:20
4

DPS TUZI

"Pokrenuta procedura da se Kajošević i Đeljaj isključe iz svih organa partije"

Opštinski odbor DPS Tuzi saopštio je da je pokrenuta procedura da se odbornici Elvir Kajošević i Danijela Đeljaj isključe iz svih organa njihove partije.

"Opštinski odbor DPS Tuzi zvanično je danas pokrenuo proceduru da odmetnuti i političkim malverzacijama odbjegli odbornici u Skupštini opštine Tuzi Elvir Kajošević i Danijela Đeljaj se isključe iz svih organa partije", navodi se u saopštenju.

Podsjećaju da su odbornici, Elvir Kajošević i Danijela Đeljaj, protivno stavu Kluba odbornika naše partije juče prisustvovali sjednici SO Tuzi, te na taj način obezbijedili kvorum i potrebnu većinu za izglasavanje Dnevnog reda.

Kako tvrde iz DPS Tuzi, nakon svih jučerašnjih dešavanja prije i tokom sjednice, postoje osnovi sumnje da su pomenuti odbornici dio organizovane grupacije pod patronatom Nike Đeljošaja, čiji je osnovni cilj "realizacija unaprijed pripremljenih malverzacija, a sve to praćeno političkom korupcijom".

Pozvali su nadležne državne organe da preispitaju kompletan slučaj.

"Opštinski odbor DPS Tuzi je stava da s obzirom na to da su Elvir Kajošević i Danijela Đeljaj svojim izdajničkim postupanjem odborničke mandate i sebe lično kompromitovali, a da prije toga nikome nijesu bilo kojim postupkom najavili takav čin, i to ne samo na partijskom nego i prijateljskom nivou, kolegama sa kojima su do tada dijelili iste političke svjetonazore, ukoliko ne vrate svoje mandate odbjegli odbornici će se suočiti sa krivičnim prijavama, ali i osudom svih građana naše opštine, koji itekako znaju što je ljudska čast i politički moral", navode u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније