Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Б.Б.

09. 02. 2023. 18:43 >> 18:37

KOALICIJA "PRAVIM PUTEM"

"Sumnja u partijsko zapošljavanje, nadležni da ispitaju postupke Đeljošaja"

U koaliciji DPS, DUA, BD i SD "Pravim putem" ističu da su partijsko zapošljavanje i korupcija glavna obilježja odlazeće vlasti u Tuzima čije je oličenje autokrata Nik Đeljošaj. Pozivali su Agenciju za sprječavanje korupcije da postupi po službenoj dužnosti i istraži da li u novim oglasima za radna mjesta, i to samo dvadesetak dana uoči izbora, ima elemenata korupcije.

"Za samo jedan dan, raspisano je desetak konkursa za različita radna mjesta koja nijesu neophodna za neometano funkcionisanje organa opštine. Ta je odredba veoma jasno naznačena u članu 44. Zakona o finansiranju političkih subjekata i izbornih kampanja. Budući da se radi o jednom otvorenom i bestidnom partijskom zapošljavanju, pozivamo Agenciju za sprječavanje korupcije da postupi po službenoj dužnosti i istraži da li u navedenim oglasima za radna mjesta, i to samo dvadesetak dana uoči izbora, ima elemenata korupcije", navode u saopštenju Koalicije "Pravim putem - Rrugës së drejtë".

Ukoliko oni to ne učine, poručuju u ovoj koaliciji, biće prinuđeni da iskoriste druga pravna sredstva kako bi spriječili kako su nazvali,  neviđeno bahaćenje organa Opštine Tuzi, koji su očigledno postali slika i prilika predsjednika opštine.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније