Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

М.М. [ Mina ]

19. 09. 2023. 12:22 >> 12:27

DPS

"Begović i Terzić da utvrde odgovornost zbog dešavanja u Andrijevici"

Demokratska partija socijalista (DPS) pozvala je vršiteljku dužnosti Vrhovnog državnog tužioca Tanju Begović i direktora Uprave policije Nikolu Terzića da utvrde ko je nadležan za propuste zbog kojih ne može da bude održana sjednice Skupštine opštine Andrijevica.

Iz andrijevičkog Odbora DPS-a kazali su da u ponedjeljak, peti put, nije bilo moguće održati sjednicu Skupštine opština Andrijevica, na kojoj je trebalo da se raspravlja o inicijativi za smjenu predsjednika opštine Željka Ćulafića.

Navodi se da su uprkos apelima DPS-a, pisanju zahtjeva za asistenciju stanici policije Andrijevica, krivičnim prijavama protiv NN lica koja su spriječila održavanje sjednice, tužilaštvo i Uprava policije "ostali gluvi na sve izrečeno".

"I tako još jednom potvrdili da institucije ne rade svoj posao kako treba, da je država u stanju totalne anarhije, da pravni poredak je kapitulirao pod bezakonjem koje vlada u Crnoj Gori već gotovo tri godine", smatraju u DPS-u.

Iz te stranke su kazali da je neodržavanje sjednice SO Andrijevica je samo trag u beskraju svega lošeg što se dešava danas u Crnoj Gori.

"Pozivamo Begović i Terzića da se javno oglase i konačno utvrde ko je nadležan za sve ove propuste i nedjela koja su počinjena i da konačno stanu na kraj ovoj agoniji, pokažu da ih “tunel” nije progutao pa ćute na flagrantno kršenje Ustava i zakona ove države i da konačno omoguće nesmetano održavanje sjednice", poručili su iz andrijevičkog Odbora DPS-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније