Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

19. 04. 2014. 12:53 >> 12:53
3

SAMOSTALNO

DPS: Adžić nosilac liste u Plužinama

Opštinski odbor DPS-a u Plužinama jednoglasno je za nosioca liste u tom gradu izabrao Jova Adžića.

 

Adžić je, kako podsjećaju iz DPS-a, nekadašnji predsjednik Savjeta mladih DPS-a , magistar ekonomskih nauka,  predsjednik OO DPS Plužina i član GO DPS.

Na sjednici je usvojena i odluka o samostalnom nastupu na lokalnim izborima, a utvrđena je lista za predstojeće lokalne izbore na kojoj se nalazi 30 kandidata za odbornike.

„Na odborničkoj listi se nalazi preko 60 odsto novih imena, a svaki treći kandidat je pripadnica ženskog pola. Zajedničkim snagama stariji i iskusni kandidati zajedno sa novim, mladim i obrazovanim kadrovima radiće u interesu svih stanovnika Plužina i Pive. DPS Plužine, pored istaknutih građana koji se nalaze na odborničkoj listi, a koji ulivaju povjerenje biračkom tijelu, ima i kvalitetan program rada zasnovan na afirmaciji mladih, realizaciji projekata koji će zaustaviti iseljavanje i odliv stanovništva, razvoj opštine baziran na resursima koji do sada nijesu korišćeni na pravi način, a odnose se na poljoprivredu i turizam“, kazali su iz DPS-a.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније