Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

13. 03. 2014. 11:11 >> 11:13
2

KB DUBRAVA

Zagreb: Tuča ljekara u hodniku bolnice

Koliko je smjenski rad u bolnicama zbunjujuć i naporan za zaposlene, pokazuje i slučaj fizičkog sukoba dva ljekara u Kliničkoj bolnici Dubrava" u Zagrebu.

 

Gotovo nevjerovatno zvuči vijest kako je u Kliničkoj bolnici jedan ljekar pred liftom šakom u glavu nokautirao drugog. No, prema pisanju Jutarnjeg lista upravo se to dogodilo.

Sukob je navodno izbio između pročelnika Zavoda za neurohirurgiju Darka Čudija i predstojnika Klinike za anesteziologiju Ine Husedžinovića i to zbog situacije do koje je doveo nesporazum oko smjenskog rada.

"Čudi je anesteziologa optužio da namjerno za operacije na neurohirurgiji ne želi da obezbijedi anesteziologe, pa se one teško mogu sprovoditi. Tvrdio mu je da ga namjerno koči", rekao je za Jutarnji list jedan ljekar iz Dubrave, i dodao kako ga je udario šakom u glavu i razbio mu arkadu.

Anesteziolog mu navodno nije uzvratio istom mjerom već je krvave glave otišao kod direktora bolnice Dragana Korolije Marinića.

Izvor tvrdi kako ga je direktor odmah fotografisao mobilnim telefonom, a ranu su mu zašili. Sam Husedžinović je izjavio kako se dogodilo nešto takvo te da je istraga u toku no nije želio više ništa da komentariše. Ministarstvu zdravlja incident nije prijavljen, ali je zatražen hitan izvještaj iz bolnice u kojoj se dogodio incident.

Direktor tvrdi kako je u vrijeme incidenta bio na godišnjem odmoru i nije čuo za ništa od toga no ipak je osnovao Komisiju, koja će istražiti slučaj .

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније