Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

30. 09. 2014. 12:47 >> 12:46
4

NIKOLIĆ URUČUJE

Orden Srbije za Putina

Predsjednik Srbije će ruskom predsjedniku prilikom zvanične posjete Srbiji, uručiti Orden Republike Srbije na velikoj ogrlici.

 

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić ruskom će predsjedniku Vladimiru Putinu, koji će 16. oktobra boraviti u zvaničnoj posjeti Beogradu, uručiti Orden Republike Srbije na velikoj ogrlici, saopštila je danas Pres služba predsjednika Republike.

Tehnički doček ruskog predsejdnika biće upriličen na aerodromu “Nikola Tesla”, gdje će dočekati predsjednik Srbije, na čiji poziv dolazi. Nakon toga, u Palati “Srbija” biće održan svečani doček, a potom sastanak Nikolića i Putina.

Sa predsjednikom Ruske Federacije sastaće se i predsjednik vlade Srbije Aleksandar Vučić, poslije čega će biti održan plenarni sastanak delegacija Srbije i Rusije.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније