Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

22. 10. 2016. 19:22 >> 19:03

AKCIJA POLICIJE

London: Pronađena dva sumnjiva paketa

Policija za borbu protiv terorizma koja je ispitivala sumnjivi paket pronađen u londonskoj stanici podzemne željeznice pronašla je još jedan sumnjiv predmet u kući udaljenoj oko 300 kilometara od tog mjesta.

Londonska policija saopštila je danas da su njeni pripadnici pretraživali kuće i u mjestu Njuton Ebot u jugozapadnoj Engleskoj, povezanoj sa 19-ogodišnjim osumnjičenim, koji je juče uhapšen zbog incidenta u podzemnoj željeznici u Londonu.

Kako se navodi kuća je evakuisana i lokalna policija i specijalizovane jedinice za borbu protiv terorizma "obrađuju taj predmet".

Dio londonske podzemne željeznice bio je zatvoren nekoliko sati u četvrtak kada je jedan putnik pronašao "sumnjivi predmet", na jednom od vozova željeznice.

Predmet je uništen u kontrolisanoj eksploziji i sada ga forenzičari ispituju.

Osumnjičeni je u pritvoru pod sumnjom da je "počinio, pripremao i podsticao teroristička djela".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније