Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio P.R. [ Beta ]

11. 12. 2017. 16:59 >> 16:27
2

SAKAŠVILI JASAN

"Do kraja ću štrajkovati glađu"

Lider ukrajinske partije Pokret novih snaga Mihail Sakašvili objavio je da će, ako ga iz suda vrate u zatvor, gladju štrajkovati "do kraja", preneo je TASS.

"Ako me vrate u zatvor, gladovaću do kraja. Ali svi će znati ko je organizovao to ubistvo", rekao je Sakašvili novinarima tokom pauze zasijedanja suda koji odlučuje o mjerama zadržavanja.

List Ukrajinskaja pravda prenosi Sakašvilijeve riječi da nije jeo četiri dana i da mu se to dopada.

"Julija Vladimirovna (Timošenko, nekadašnja premijerka Ukrajine) je jednom izdržala 28 dana. I pogledajte je - sve je u redu", izjavio je Sakašvili. Timošenko je bila prisutna u sudnici.

Sakašvili je uhapšen u petak i stavljen u kijevski zatvor. Na teret mu se stavlja saučesništvo u kriminalnoj organizaciji.

On odbacuje sve optužbe, smatrajući ih politički motivisanim, a u znak protesta je počeo štrajk glađu.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније