Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavila M.L.B. [ b92.net/Tanjug ]

18. 11. 2018. 08:58   >>  08:35

UBISTVO KAŠOGIJA

Tramp: Izvještaj CIA preuranjen

Predsjednik SAD Donald Tramp kaže da je zaključak CIA da je saudijski prestolonasljednik Mohamed bin Salman naručio ubistvo Džamala Kašogija "vrlo preuranjen".

On je najavio da će u utorak dobiti kompletan izveštaj o tom slučaju.

Tramp je tokom boravka u Kaliforniji rekao da ubistvo nije trebalo nikad da se dogodi, prenosi Rojters.

Prema njegovim riječima, izvještaj u utorak će objasniti koga američka Vlada smatra odgovornim za ubistvo Kašogija i kakve će to posljedice imati, ali nije pojasnio ko radi na izvještaju.

Tramp je kazao i da je moguće otkriće CIA da je saudijski princ odgovoran.

Američki predsjednik izjavio je to nekoliko sati nakon što je Stejt Department objavio da još radi na utvrđivanju odgovornosti za smrt Kašogija.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније