Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ RTS, objavila B.B. ]

06. 05. 2019. 10:09 >> 10:08

LAVROV OSUDIO POTEZE SAD

Traži da prekinu kampanju za rušenje Madura

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov, kaže da Rusija osuđuje kampanju za rušenje venecuelanskog predsjednika Nikolasa Madura, koju sprovode Sjedinjene Američke Države, prenosi Rojters.

Sergej Lavrov je pozvao Vašington da prekine svoje "neodgovorne" planove.

Lavrov je to izjavio na početku sastanka u Moskvi sa kolegom iz Venecuele Horheom Areazom.

Ruski ministar spoljnih poslova u ponedjeljak putuje u Finsku, gdje se očekuje da će održati razgovor u četiri oka, sa američkim državnim sekretarom Majkom Pompeom, što predstavlja rijetkost, navodi Rojters.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније