Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, Objavila: R.P. ]

28. 12. 2019. 22:58 >> 22:57

U JEDNOM DANU

U saobraćajnim nesrećama u Egiptu 28 osoba stradalo

Najmanje 28 osoba, među kojima troje turista iz Malezije i Indije, poginulo je danas u dvije saobraćajne nesreće u Egiptu, prenijeli su mediji i bolnički izvori.

U sudaru autobusa koji je prevozio radnike, i jednog automobila, stradale su 22 osobe i osam je povrijeđeno, prenijeli su mediji i dodali da se nesreća dogodila na sjeveru Egipta.

U drugom sudaru dva autobusa sa turistima i jednog kamiona stradalo je troje turista, dvije državljanke Malezije i jedan Indijac, kao i vozač autobusa, vodič i jedan egipatski čuvar, naveli su bolnički izvori i dodali da je nesreća bila istočno od Kaira.

U tom sudaru su povrijeđene 24 osoba, od kojih su neke u teškom stanju.

U Egiptu se često dešavaju saobraćajne i željezničke nesreće zbog loših puteva, pruga, vozila i nepoštovanja propisa.

Tokom 2018. godine u saobraćajnim nesrećima je poginulo 3.000 ljudi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније