Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Objavila:M.M ]

16. 01. 2020. 23:38 >> 23:31
1

IZBORI 2022.

Marin Le Pen u trci za predsjednika

Predsjednica ekstremno desničarske stranke Nacionalno okupljanje Marin Le Pen izjavila je da je odlučila da se kandiduje za predsjedničke izbore u Francuskoj, zakazane za 2022. godinu, prenijeli su francuski mediji.

Le Pen je rekla da je donijela odluku da se pripremi za izbore do narednog kongresa stranke koji je predviđen 2021. godine.

"Razmišljala sam i donijela odluku. Planiram projekat nacionalnog jedinstva koji bi mogao da okupi Francuze", rekla je Marin Le Pen, a prenio je BFMTV.

Izvori bliski njenom okruženju potvrdili su da priprema projekat koji će predstaviti na kongresu stranke.

Ona je među prvim poznatim političarima u Francuskoj koja je najavila kandidaturu. Prije nje su lokalnim medijima kandidature najavili poslanik Žan Lasal i suverenista Fransoa Aselino.

Marin Le Pen je bila kandidat na prethodnim predsjedničkim izborima, ali je u drugom krugu, u maju 2017, izgubila od sadašnjeg predsjednika Emanuela Makrona.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније