Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavila: M.L.B. ]

12. 04. 2020. 10:35 >> 10:38
2

SA ADVOKATICOM

Asanž dobio dvoje djece dok je bio u ambasadi

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž rekao je da je dobio dvoje djece sa advokaticom iz tima njegovih branilaca, dok je bio sklonjen u ambasadi Ekvadora u Londonu tokom 2010-ih, piše britanski list Mejl on Sandej.

Australijanac, kome SAD žele da sude zbog špijunaže, otac je dvojice dječaka od dvije, odnosno jedne godine koje je ima sa 37-ogodišnjom Stelom Moris, njegovom advokaticom poreklom iz Južne Afrike.

Britanski dnevnik danas objavljuje na svom vebsajtu slike Asanža i njegovih sinova kao i razgovor sa Stelom Moris koja govori da se zaljubila u Asanža prije pet godina i kako planiraju da se vjenčaju.

Ona je odlučila da otkrije postojanje djece Gabrijela i Maksa zato što strahuje da je Asanžov život u opasnost ako ostane u londonskom zatvoru Belmarš gdje se sada nalazi, zbog pandemije novog korona virusa.

Britanski sud odbio je krajem marta da uslovno oslobodi 48-ogodišnjeg Asanža koji strahuje da se ne zarazi korona virusom. Sud je procijenio da postoje ozbiljni razlozi da se vjeruje da se on ne bi pojavio na budućim ročištima.

Preko Tvitera Vikiliks je prenio da Asanžova partnerka, majka dvoje male djece, moli britansku vladu da oslobodi njega, kao i druge osetljive bolesnike u vrijeme kada korona virus hara u zatvorima.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније