Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

28. 11. 2020. 21:06 >> 21:18

NAPAD DŽIHADISTA

Boko Haram ubio 43 zemljoradnika

Najmanje 43 zemljoradnika su danas ubijena u napadu džihadista iz grupe Boko Haram na jednom polju na sjeveroistoku Nigerije, saopštili su zvaničnici jedne provladine milicije.

"Pronašli smo 43 tijela ubijenih ljudi, i šest teško povrijeđenih osoba", naveo je jedan od njih.

Do napada je došlo u polju pirinča, na manje od deset kilometara od Majdugurija, prijestonice savezne države Borno. U Bornu se danas održavaju prvi lokalni izbori od 2009, kada je počela pobuna islamista u tom regionu.

Navedeno je da "nema sumnje da je napad djelo Boko Harama".

Osam zemljoradnika se vodi kao nestalo i vjeruje se da su ih džihadisti oteli.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније