Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Б.Б. [ RTS ]

24. 02. 2023. 09:27 >> 09:24
1

PRETHODNO OSUĐEN NA 23 GODINE

Harviju Vajnstinu još 16 godina zatvora zbog silovanja

Harvi Vajnstin, bivši holivudski mogul koji već služi 23-godišnju zatvorsku kaznu u Njujorku, osuđen je u Los Anđelesu na dodatnih 16 godina zatvora zbog optužbi za silovanje i seksualni napad.

U optužbama se navodi da je kriv za napad na bivšu manekenku i glumicu, koja se u sudu predstavila kao N.N. osoba, koju je silovao u hotelu u Los Anđelesu u februaru 2013. godine. Vajnstin koji je suosnivač producentske kuće "Miramaks" služiće novu kaznu pošto mu se okonča 23-godišnja kazna za seksualni napad u Njujorku.

Prije izricanja kazne, Vajnstin je nastavio da negira krivicu, nazivajući slučaj "namještaljkom".

"Tvrdim da sam nevin. Nikada nisam silovao ili seksualno zlostavljao. Nikad nisam poznavao ovu ženu, a činjenica je da ona mene ne poznaje. Ovde se radi o novcu. Molim vas, nemojte me osuđivati na doživotni zatvor. Ne zaslužujem to", na suđenju je izjavio Vajnstin.

Nekada moćni reditelj, proglašen je krivim za silovanje i za seksualni napad na suđenju u Los Anđelesu u decembru 2022. godine.

Harvi Vajnstin je trenutno na odsluženju kazne od 23 godine zbog brojnih seksualnih napastvovanja.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније