Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

К. Ј. [ Tanjug ]

13. 10. 2023. 09:12 >> 09:13

NA AERODROMU

U pucnjavi u Filadelfiji ubijen jedan policajac, drugi ranjen

Na međunarodnom aerodromu u Filadelfiji ubijen je jedan policajac, a drugi je ranjen, prilikom sukoba sa grupom muškaraca koja je pokušala da obije automobil u garaži.

Iz lokalne policije su saopštili da su dvojica policajca stigla na posao kad su u garaži vidjeli nekoliko muškaraca koji su pokušali da obiju vozilo, prenosi AP.

Kada su im se približili, osumnjičeni su pucali na policajce, pogodivši jednog nekoliko puta u gornji dio tijela, a drugog u ruku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније