Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.M. [ BETA ]

10. 02. 2024. 22:13 >> 22:13
Čitaj mi:

u kostimima i šljokicama

Počeo karneval u Rio de Žaneiru, paradirali i psi

Čuveni karneval u Rio de Žaneiru počeo je danas tradicionalnim paradama igrača, ali i paradom nekoliko desetina pasa obučenih u kostime sirena, superheroja, leptira i klovnova, koji su sa vlasnicima veselo trčali na omiljenoj uličnoj zabavi u tom brazilskom gradu.Više od 200 vlasnika pasa okupilo se danas sa svojim ljubimcima, na jednoj plaži u Riju, gde su psi odjeveni u til i šljokice učestovali na takmičenju izbora za najbolji kostim dana.

Psići raznih veličina i rasa veselo su prošetali mašući repovima, dok su organizatori preko razglasa saopštavali njihova imena, dok su ulice bile zatrpavane konfetama.

Čivava Alana se istakla kao sjvetlucava sirena, dok je koker španijel Trinde bio Hermiona u ogrtaču, a ši-cu po imenu Bidu je nosio kostim Supermena. Jedan pitbul, po imenu Skubidu, nosio je kostim lava sa neposlušnom zlatnom grivom.

Dvogodišnji jazavičar Pasoka sa 100.000 pratilaca na Instagramu, paradirao je maskiran kao hot dog, sa sve prelivom od kečapa i senfa. Njegov vlasnik je ponosno rekao da je Pasoka pravi influenser.

Vlasnici pasa su poslije te parade nastavili da se zabavljaju u gradu gdje je u toku i „pravi“ karneval.

Petodnevni karneval predstavlja jednu od glavnih atrakcija Rio de Žaneira. Raznobojna parada članova škola sambe smatra se najspektakularnijom proslavom te vrste na svijetu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније