Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

K. J. [ Tanjug ]

30. 03. 2024. 21:20 >> 21:20
Čitaj mi:

Tragedija u Londonu

Policija u Temzi pronašla dječaka, preminuo u bolnici

Londonska policija pronašla je u rijeci Temzi petogodišnjeg Danijela Alabija, čiji je nestanak prijavljen u petak, ali on je nedugo zatim preminuo u bolnici, javljaju danas britanski mediji.

Petogodišnji dječak nestao je u petak iz svog doma u Temsmidu, na jugoistoku Londona, a londonska policija je u petak uveče uspjela da ga pronađe u rijeci Temzi, prenosi Skaj Njuz.

Pokušana je reanimacija djeteta na licu mjesta, prije dolaska hitne pomoći, a dječak je potom prebačen u bolnicu, gdje je nešto kasnije proglašen mrtvim, saopštila je policija.

Kako se navodi, za sada nema dokaza koji bi ukazivali da je bilo koja druga osoba umiješana u ovaj nesrećni događaj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније