Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

Objavila M.L.B.

03. 08. 2019. 08:48 >> 08:48

OVE GODINE

Kroz Kotor prošlo 305.000 izletnika

U Kotoru trenutno boravi oko 9.900 turista, nešto više od pet odsto u odnosu na isti dan prošle godine, kazala je direktorica lokalne TO Ana Nives Radović.

Ona je navela i da su ove godine u Kotoru zabilježeni rekordi.

“Grad je ove godine, odnosno od 1. januara posjetilo 305.000 izletnika, što je oko 16 odsto više od prošle godine”, kazala je Nives Radović.

Ona je navela da, kada je riječ o turistima koji ostvarju noćenja, najviše ih je iz Velike Britanije, iz regiona, Rusije, Njemačke, Francuske i Poljske.

“Tek pravi nastavak ove sezone, koja je zaista uspješna, očekujemo u avgustu i septembru. To su mjeseci koji su kruna sezone u Kotoru”, poručila je Nives Radović za TVCG.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније