Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ R.B. ]

12. 02. 2023. 17:08 >> 17:02
2

"MAMA ŠČ"

Ovo je pjesma koja će Hrvatsku predstavljati na Eurosongu

Grupa Let 3 pobijedila je sinoć na Dori, pa će na ovogodišnjem Eurosongu u Liverpulu predstavljati Hrvatsku sa pjesmom "Mama ŠČ!".

Novinari su ih pitali kako će organizatori Eurosonga i BBC reagovati na tekst njihove pjesme, stajling i izvedbu.

"Kako stvari stoje, izgleda da smo baš naje*ali", rekao je Damir Martinović Mrle. Dodao je da nijesu pisali pjesmu za Doru niti Eurosong, nego za Let 3. Zatim je objasnio zašto su se, ipak, prijavili na Doru.

"To je naša tipična pjesma i u jednom trenutku smo osjetili da imamo dobru pjesmu. To je antiratna pjesma i htjeli smo je plasirati na Doru da dođe do šire javnosti", kazao je.

Zoran Prodanović Prlja izjavio je da su se potrudili oko nastupa, ali da nijesu očekivali pobjedu.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније