Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

klix.ba [ R.B. ]

15. 09. 2021. 23:30   >>  23:53

S POGLEDOM NA MON BLAN

Na prodaju švajcarski dvorac star 800 godina

Švajcarski dvorac, Chateau Le Roses, star 800 godina, ponuđen je na prodaju.  Dvorac pruža pogled na selo Bursins, koje se nalazi između Ženeve i Lozane. Takođe, nudi pogled na Mon Blan i Ženevsko jezero.

 

U unutrašnjosti dvorca se nalazi deset spavaćih soba i osam kupatila, a njegova površina iznosi 2.656 kvadratnih metara. Trpezarija je zaista velika i može primiti do 60 gostiju. 

Na imanju je moguće uživati u vinu jer posjeduje 4,5 hektara vinograda, kao i vinski podrum za čuvanje vina i degustaciju.

Oni koji se najčešće odlučuju za vodu mogu se osvježiti izvorskom vodom.

 Prostora za odmor i opuštanje je mnogo, uključujući privatni spa s turskim kupatilom, bazenom, stolovima za masaže i ležaljkama.

Dvorac će biti prodat na aukciji 7. oktobra, rezervne cijene nema, a ponude će se primati iz svih dijelova svijeta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније