Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: B.V.

29. 08. 2016. 09:21 >> 09:01
1

MANDIĆ VJERUJE

Možemo na EURO

Nakon sedam kola u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Poljskoj mlada reprezentacija Crne Gore ima obećavajući učinak - po tri pobjede i remija, uz jedan poraz. Prvog septembra u Podgoricu stiže Češka, lider grupe 1, sa pet bodova više od ,,crvenih“.

 

Jasno je, dakle, koliki će ulog biti u tom meču.

"Radi se o veoma kvalitetnom rivalu, sa kojim smo u prvom dijelu kvalifikacija igrali 3:3. Nažalost, na toj utakmici nijesam bio sa ekipom, tako da ne znam puno o rivalu. Pred nama je važna utakmica i mnogo bi nam značila pobjeda. Dijelimo drugo mjesto u grupi i nadam se najboljem na kraju kvalifikacija", kazao je za Arenu napadač Staniša Mandić.

Osim njega, prvog dana priprema selektoru Mojašu Radonjiću javili su se Nebojša Kosović, Nemanja Kartal, Suad Ličina, Andrija Vukčević, Aldin Adžović, Dušan Lagator, Stefan Vico i Aleksandar Boljević.

Reprezentacija se nakon treninga u Podgorici preselila na Cetinje, gdje će trenirati do meča sa Česima.

Fudbaler Čukaričkog smatra da ,,crveni“ imaju kvalitet da se domognu Eura, što bi bio prvi plasman mlade reprezenbtacije na veliko takmičenje.

"Sa ovom ekipom sam od prethodnog okupljanja i mogu reći da u ekipi ima dosta dobrih igrača. Svi vjerujemo u ovaj tim i mislim da možemo da se plasiramo na Evropsko prvenstvo. Pet dana nakon okršaja sa Češkom, Crna Gora će gostovati Letoniji. Mladi Novljanin ističe da o tom duelu trenutno ne razmi- šljaju. Idemo utakmicu po utakmicu, najbitnija je ova prva sa Češkom. Kada se ona završi, razmišljaćemo o Letoniji", istakao je Mandić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније