Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: B.V. [ Mina ]

26. 09. 2016. 13:04 >> 12:44
7

OBJAVLJEN SPISAK

Tumbaković zvao Vučinića

Selektor Fudbalske reprezentacije Crne Gore Ljubiša Tumbaković saopštio je danas spisak igrača za utakmice Kazahstanom i Danskom, u kvalifikacijama za Prvenstvo svijeta u Rusiji.

 

Crnogorski fudbaleri igraće protiv Kazahsana 8. oktobra u Podgorici, dok će sa Dankom sastati 11. u Kopenhagenu.

Na spisku Tumbakovića nalaze se:

Golmani: Mladen Božović (Zeta), Milan Mijatović (Dečić), Danijel Petković (MTK, Mađarska);

Odbrana: Marko Baša (Lil, Francuska), Stefan Savić (Atletiko Madrid, Španija), Žarko Tomašević (Ostende, Belgija), Marko Simić (Hapoel Tel Aviv, Izrael), Aleksandar Šofranac (Rijeka, Hrvatska), Elsad Zverotić (Sion, Švajcarska), Risto Radunović (Budućnost), Nemanja Mijušković (Vardar, Makedonija), Filip Stojković (Minhen 1860, Njemačka);

Vezni red: Adam Marušić (Ostende, Belgija), Nemanja Nikolić (Hapoel Tel Aviv, Izrael), Nikola Vukčević (Braga, Portugal), Marko Bakić (Braga, Portugal), Aleksandar Šćekić (Genčeribrigli, Turska), Marko Vešović (Rijeka, Hrvatska), Vladimir Boljević (AEK Larnaka, Kipar), Vladimir Rodić (Karabukspor, Turska), Damir Kojašević (Vardar, Makedonija), Vladimir Jovović (Napredak, Srbija), Marko Janković (Partizan, Srbija), Nebojša Kosović (Partizan, Srbija);

Napad: Stevan Jovetić (Inter, Italija), Fatos Bećiraj (Dinamo Moskva, Rusija), Stefan Mugoša (Minhen 1860, Njemačka), Filip Raičević (Vićenca, Italjia), Luka Đorđević (Zenit, Rusija) i Mirko Vučinić (Al Džazira, UAE).

Tumbakovi će je kazao da je pozvao grupu igrača koja je izdefinisana u posljednja tri okupljanja i da želi da bude što manje povreda.

On je podsjetio da su na spisku igrači iz mlade reprezentacije - Janković, Jovović, Kosović i Đorđević koji su bili i na prethodnom okupljanu a na koje se u „A“ reprezentaciji najozbiljnije računa.

Tumbaković je rekao da je iako Crnu Goru očekuju dva meča u kvalifikacijama, sva pažnja i koncentracija usmjerena na duel sa Kazahstanom.

"Po dinamici takmičenja prva naredna utakmica je protiv ekipe koja je u prvom kolu napravila vrlo dobar, pa čak i odličan rezultat", kazao je Tumbaković.

On je naveo da je ekipu Kazahstana skautirana, da je pomoćnik Miodrag Džudović bio na utakmici sa Poljskom i da stručni štab ima sve informacije o njima, kako o pojedincima tako i o detaljima igre, ali i o propustima koje su pokazali.

"Paralelno sa pripremom prve utakmice pripremamo i utakmicu sa Danskom. Biće vremena kada ćemo i to komentarisati ali ovog momenta želimo da svu pažnju i koncentraciju usmjerimo na prvu utakmicu koja nas očekuje, dodao je selektor reprezentacije Crne Gore", kazao je Tumbaković.

Crna Gora igra u grupi E sa Rumunijom, Danskom, Poljskom, Jermenijom i Kazahstanom. Crna Gora je u prvom kolu igrala neriješeno 1:1 protiv Rumunije u gostima.

Prpireme za utakmicu sa Kazahstanom reprezentacija Crne Gore počinje u nedjelju, 2. oktobra treningom na terenu Trening kampa FSCG u 18 sati i 30 minuta.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније