Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

11. 06. 2013. 11:32 >> 11:32

SAMO DA OSTANE

Levandovskom nude veću platu

Uprava Borusije Dortmund riješena je da zadrži napadača Roberta Levandovskog. Poljaku je ponuđen novi ugovor, kojim bi zarađivao tri puta više nego do sada.

Levandovski bi zarađivao 4,5 miliona eura godišnje umjesto dosadašnjih 1,5 miliona, pod uslovom da ostane na "Signal Iduna Parku". Uprava se nada da bi Levandovski mogao da prihvati ovu ponudu, za razliku od prethodne dvije.

Prošle nedjelje izvršni direktor „milionera” Aki Vacke tvrdio je da napadač neće pojačati minhenski Bajern, ali nije spominjao Čelsi i Mančester junajted, koji smatraju da bi se Levandovski odlično uklopio u njihove sisteme igre.

Nakon što je Mario Gece napustio Borusiju, odlazak još jednog igrača top klase bio bi veliki udarac za ekipu Jirgena Klopa, pa ne čudi riješenost uprave da zadrže sjajnog Levandovskog.

Borusija je poručila da neće prodati Poljaka Bajernu, i tako rizikovala da on ode bez obeštećenja narednog ljeta kada mu istekne ugovor.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније