Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ sport.sport.ba ]

28. 09. 2017. 11:44 >> 11:14

IZGLADILI SPOR

Kavani diplomatski o sukobu s Nejmarom

Sukob Edinsona Kavanija i Nejmara glavna je tema francuskih, ali i evropskih medija u posljednje vrijeme.

 

Njih dvojica su imali nekoliko nesuglasica na treninzima PSŽ-a, ali i tokom utakmica.

Svakako, najpoznatija je njihova svađa oko izvođenja jedanaesterca. 

Nejmar je taj koji želi izvoditi penale u ekipi, ali Kavani mu nije dozvolio što je očito zasmetalo Neymaru koji je došao u Pariz da bude prva zvijezda kluba.

Ipak, čini se da su se stvari koliko toliko smirile, a to se moglo vidjeti i tokom sinoćnjeg meča Lige šampiona protiv Bajern Minhena.  PSŽ je slavio pobjedu rezultatom 3:0, a Kavani i Nejmar su se često grlili i smješkali jedan drugom tokom susreta.

Urugvajski napadač je nakon meča upitan o odnosu sa Nejmarom, a dao je veoma diplomatski odgovor. 

"Svi smo drugačiji. Svi imamo drugačije načine življenja i poglede na stvari. Ali, kada smo na terenu, svi radimo skupa kao porodica da bi ispunili zajedničke ciljeve, a to su pobjede", rekao je diplomatski Kavani. 

Podsjetimo, oba fudbalera su se sinoć upisala u strijelce, a takođe je briljirao i francuski krilni napadač Mbape koji je pravio velike probleme odbrani gostiju.

Trener Parižana ranije je izjavio da je riješio problem izvođenja jedanaesteraca, saopštavajući da će penale izvojiti obojica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније