Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

23. 05. 2018. 16:57 >> 16:49
3

OSTAJE NA "KANTRIDI"

Raspopović potpisao za Rijeku

Momčilo Raspopović je potpisao ugovor sa Rijekom, nakon je tim sa "Kantride" postigao dogovor sa ekipom Budućnosti o transferu.

Raspopović je minulu polusezonu u Hrvatskoj proveo kao pozajmljen igrač, ali je igrom i zalaganjem ubijedio čelnike Rijeke da otkupe njegov ugovor.

"Dobro sam prihvaćen u novom klubu, vjerujem da sam opravdao očekivanja ljudi iz Rijeke, saigrača i navijača. Pozajmica iz Budućnosti je dobro prošla, odigrao sam osam utakmica i nakon osvojenog drugog mjesta potpisao ugovor. Radi se o odlično organizovanom klubu, koji se takmičio u grupnoj fazi Lige Evrope i koji svake sezone ima velike ambicije", rekao je 24-godišnji deni bek za sajt Budućnosti.

Momo Raspopović je dijete Budućnosti. Prošao je sve mlađe selekcije, a kao izdanak klupske akademije nastupao je za reprezentativne selekcije CG zaključno sa mladom.

"Toliko godina sam proveo u Budućnosti, to je klub koji smatram drugom kućom. Najljepši momenti dosadašnje karijere desili su se u plavo-bijelom dresu, ovdje sam osvojio dva trofeja od kojih je posebna titula iz prošle godine. Vjerujem da će se sadašnja ekipa, uz par pojačanja, naredne godine vratiti u šampionski ritam", kazao je Raspopović.

Raspopović ne zaboravlja svoj prvi klub, kojem je izuzetno zahvalan na transferu.

"Budućnost me „podigla“ i formirala kao igrača i dugujem veliku zahvalnost ljudima iz uprave kao i svima iz kluba. Posebno hvala svim trenerima mlađih selekcija i prvog tima sa kojima sam sarađivao. Budućnost će uvijek biti na posebnom mjestu i gdje god budem igrao nosiću je u srcu", zaključio je Raspopović.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније