Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ P.R. ]

01. 09. 2021. 15:18 >> 15:17

OPTUŽEN ZA SILOVANJE

Mendi ostaje u pritvoru uoči suđenja

Fudbaler Mančester sitija Benžamen Mendi ostaće u pritvoru uoči početka suđenja nakon što je odbijen njegov zahtjev za kauciju, poslije optužbi za silovanje i seksualni napad.

Mendi je od prošlog petka u pritvoru u Liverpulu, gdje se pojavio pred sudom, gdje se suočio sa optužbama.

Drugi zahtjev za kauciju podnijet je na zatvorenoj rasparavi koja je trajala oko 50 minuta, ali je odbijen. Francuski fudbaler nije prisustvovao ročištu.

Mendi je optužen za napad na tri žene, uključujući i jednu maloljetnicu, u svom domu. Tri silovanja su se navodno dogodila prošlog oktobra, a početkom januara je seksualno zlostavljao jednu ženu. Takođe, on se tereti i za silovanje jedne žene prošlog mjeseca.

Mančester siti je poslije tih optužbi suspendovao 27-godišnjeg fudbalera.

Mendi je 2017. iz Monaka prešao u Siti, sa kojim je osvojio tri šampionske titule u Premijer ligi i dva Liga kupa.

Suđenje će početi 10. septembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније