Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg [ L.V. ]

08. 08. 2022. 22:16 >> 22:24

NASTAVLJENA "SJEČA TRENERA" U CFL

Nedović više ne vodi Budućnost

Aleksandar Nedović od danas nije više trener podgoričke Budućnosti, saznaje RTCG.

Tokom dana je organizivan sastanak sa upravom kluba, gdje se pričalo o postignutim rezultatima, lošem početku sezone i eliminacije iz Evrope.

Budućnost je u Evropi prošla kosovski Lapi, ali je potom ispala od Breidabilka sa Islanda u dvomeču koji je obilježio prvi meč kada su dva fudbalera "plavo-bijelih" i sam Nedović dobili crvene kartone.

Sa podgoričkom ekipom je osvojio Kup Crne Gore, gurnuo je u prvi plan dosta mladih fudbalera, ali loš start u sezoni sa dva poraza u dva kola (sa Iskrom tek treba da igra meč koji je odložen upravo zbog Lige konferencija) na kraju su bile dovoljne da uprava kluba odluči da prekine saradnju.

Budućnost je poražena na startu od Petrovca na gostovanju sa 4:2, dok je u nedjelju Dečić slavio sa 2:0 na gradskom stadionu pod Goricom.

Ovaj da će dan ostane upisan u istoriji crnogorskog klupskog fudbala, kada su u njemu otkaze dobila dvojica trenera ,koji su osvojili dva najveća klupska trofeja prošle godine (Ligu i kup),  jer je ranije danas bez posla ostao Milija Savović koji je Sutjeskom prošle godine osvojio ligu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније