Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В. [ Beta ]

01. 02. 2023. 10:38 >> 10:36

ADMINISTRATIVNI PROPUST

PSŽ traži da mu se potvrdi transfer Zijaša

Fudbalski klub Pari Sen Žermen uložio je danas žalbu Profesionalnoj fudbalskoj ligi Francuske (LFP) i traži da se potvrdi transfer Marokanca Hakima Ziješa iz Čelsija uprkos administrativnom propustu, odnosno kasnom prijemu dokumenata.

U utorak uveče, posljednjeg dana prelaznog roka, Ziješ je prošao lekarske preglede i dva kluba su se dogovorila o pozajmici bez prava otkupa.

Prema navodima izvora koji su upućeni u taj slučaj, engleski klub je tri puta pogrešno poslao potpisani dokument. Konačno, ispravna verzija je stigla prekasno, i PSŽ nije u mogućnosti da registruje igrača.

Ova administrativna greška ostavlja PSŽ bez jedinog planiranog pojačanja u zimskom prelaznom roku.

Za dvije nedjelje PSŽ će u nokaut fazi Lige šampiona igrati protiv Bajerna iz Minhena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније