Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

01. 02. 2023. 16:55 >> 17:18

BUDUĆNOST SPREMNA ZA PROLjEĆE

Dragojević: Titula imperativ

Fudbaleri Budućnosti sjutra će odigrati prijateljski meč sa Metalcem iz Gornjeg Milanovca (14.00). Nakon trening oporavka (petak, 2. februar) planiraju povratak u Podgoricu. Golman "plavih" Miloš Dragojević izjavio je da su ovo jedne od težih priprema u posljednje vrijeme, da je normalno da ekipa bude umorna ali bez obzira na to svi se trude da budu bolji.

Takmičarski naboj je posebno danas bio izražen na treningu – “rozi” su savladali “plave”, koji su im aplaudirali nakon trijumfa.

Kaže da ih je zajedništvo podiglo nakon lošeg starta u prvenstvu i da su ga pripremama dodatno nadogradili. Smatra da će samopouzdanje i vjera koje posjeduju doći do izražaja nakon priprema.

“To zajedništvo unutar ekipe je nešto što nema baš svako. Zajedništvo nas je podiglo nakon lošeg starta u prvenstvu, a sada smo ga dodatno nadogradili. Na to bih nadovezao samopouzdanje koje posjedujemo i vjeru u naše mogućnosti. To su stvari koje bih izdvojio nakon priprema. “Pripreme su generalno period koji igrači nikako ne vole, jer je to uglavnom rad pod velikim intezitetom opterećenja. Međutim, znamo da sve to mora da se prođe kako bismo što spremnije dočekali nastavak sezone”, jasan je Dragojević.

Drugi dio sezone počinje 18. februara a Budućnost će biti gost Petrovcu.

Bez obzira na lošiji početak sezone Budućnost ima za cilj titulu i kako kaže Dragojević njihova snaga je u nevjerovatno talentovanim i kvalitetnim mladim igračima.

I drugi timovi prije svega Sutjeska, Dečić žele titulu a 33-godišnji reprezentativni čuvar mreže smatra da ne postoji favorit, da će biti teško ali vjeruje u snagu svog tima.

“Imamo težak raspored i svaka utakmica će za nas biti malo finale. Za sada je najvažnija prva u Petrovcu i trenutno nam je samo taj meč u mislima”, rekao je Dragojević.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније