Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К. [ Beta ]

09. 02. 2023. 19:33 >> 19:41

NAKON ZEMLjOTRESA

Fudbaler Hatajspora Atsu nestao nakon što je izvučen iz ruševina

Fudbaler turskog Hatajspora Kristijan Atsu nestao je nakon zemljotresa koji je pogodio tu zemlju, saopštio je danas njegov klub, nakon ranijih vijesti da je spašen iz ruševina i prebačen u bolnicu.

Pored bivšeg fudbalera Čelsija i Njukasla nakon zemljotresa je prema navodima kluba nestao i sportski direktor Taner Savut.

Zemljotres magnitude 7,8 koji je u ponedeljak rano ujutru pogodio Tursku i Siriju do sada je odnio više od 19.000 života.

Bivši reprezentativac Gane je sa Hatajsporom potpisao ugovor krajem prošle godine. Klub se nalazi u južnom gradu Antakiji, u blizini epicentra zemljotresa. Vjeruje se da su Atsu i Savut bili u zgradama koje su se srušile, naveo je klub.

Agent fudbalera Nana Sečera rekao je Asošijeted presu da je otputovao u Tursku da pokuša da pronađe 31-godišnjeg fudbalera.

Hatajspor i Fudbalski savez Gane su u utorak saopštili da je Atsu spašen iz ruševina i odveden u medicinsku ustanovu na liječenje. Tu informaciju danas nisu mogli da potvrde iz kluba.

"Nismo uspjeli da dođemo do Atsua ili Savuta", rekao je Ajdin Toksoz, zamjenik predsjednika Hatajspora.

Ambasadorka Gane u Turskoj rekla je da se traga za Atsuom, kao i da je dobila spisak od 200 bolnica ili medicinskih ustanova u kojima bi se mogao nalaziti fudbaler.

Ona je dodala da se nada da je u nekoj od tih bolnica i da njegova lokacija nije potvrđena "u svoj konfuziji, što je razumljivo u datim okolnostima".

Atsu je u nedelju bio strijelac pobjedničkog gola za svoj tim protiv Kasimpaše (1:0), a gol je postigao u poslednjim trenucima meča.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније