Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р. [ Beta ]

01. 06. 2023. 15:10 >> 15:11

NA KRAJU SEZONE

Mesi definitivno napušta Pari Sen Žermen

Trener Pari Sen Žermena Kristof Galtje rekao je danas da će fudbaler Lionel Mesi na kraju sezone napustiti klub.

Mesi će posljednju utakmicu za Pari Sen Žermen odigrati u subotu protiv Klermona.

"Prekosjutra je njegova posljednja utakmica na Parku prinčeva. Usuđujem se da se nadam da će biti dočekan na najbolji način", rekao je Galtje, povodom zvižduka koje je jedan od najboljih fudbalera svih vremena dobio od pojedinih navijača.

Mesi je dvije sezone igrao za Pari Sen Žermen i osvojio dvije titule. Odigrao je 75 utakmica u svim takmičenjima, postigao je 32 gola i imao je 35 asistencije.

Govoreći o Mesijevom učinku, Galtje je rekao novinarima da su kritike bile neopravdane: "Mnogo se pričalo o Leu, mnogo ste analizirali".

Mesi je ove sezone postigao 20 golova i imao 21 asistenciju u svim takmičenjima.

"Imao sam privilegiju da vodim najboljeg igrača u istoriji fudbala. Neću pričati o njegovoj prvoj sezoni, morao je da se prilagodi, prvi put je napustio Barselonu. Ali ove godine je bio važan element, uvijek dostupan, uvijek prisutan na treninzima", naveo je trener.

Svjetski mediji spekulišu da bi 35-godišnji Argentinac mogao da se vrati u Barselonu, ali i da pređe u Inter iz Majamija ili saudijski Al Hilal.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније