Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р.

16. 10. 2023. 12:10 >> 12:10

NAKON PORAZA

Dalić: Vels zasluženo slavio

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić smatra da je Vels zasluženo pobijedio “vatrene” u meču kvalifikacija za EURO.

Poslije neuspjeha u Kardifu, zakomplikovala se pozicija Hrvatske, koja ne zavisi od svojih rezultata u završnici ciklusa.

“Zaslužen poraz. Vels je bio bolji, agresivniji, pokazao više želje, riješio je svoje situacije. Imamo problem u napadu, nemamo ideje kako da dođemo do gola. Ovo je zaista loše. Doveli smo se u tešku situaciju. Imali smo izglednu situaciju, sad zavisimo od drugih. Imamo još dvije utakmice. Preuzimam odgovornost, mogao sam nešto bolje da napravim. Zaista teška situacija. Htio sam da Vida donese agresivnost i to je donio. Loša utakmica, moramo da se pobrinemo za ovo. Ovo je problem kad ne stvaramo šanse. Da, nismo imali kreacije naprijed. Bezidejni smo bili, zaista loše. Ne znam šta bih rekao na sve ovo. Moramo da podignemo glavu i izviniti se za ovo”, rekao je Dalić.

Nada se kiksu Velšana, kako bi sa dvije pobjede u završnici kvalifikacija osigurao Evropsko prvenstvo za nacionalni tim.

“Imamo puno problema, ali moramo vidjeti kako da se podignemo, kako dobiti Letoniju, kako se pripremiti. Moramo ovo prebroditi i okrenuti se idućim utakmicama. One su za nas biti ili ne biti”, zaključio je Dalić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније