Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 01. 2024. 13:35 >> 13:36

STIGLI IZ DEČIČA I BUDUĆNOSTI

Dakić i Obradović za jaču odbranu Arsenala

Arsenal je praktično kompletirao posljednju liniju tima, nakon što su novi igrači tivatskog kluba postali Damjan Dakić i Ognjen Obradović.

Dakić stiže iz Budućnosti na pozajmicu do kraja sezone, dok je Obradović došao iz Dečića. Obojica igraju na poziciji štopera.

"Zadovoljstvo je biti član Arsenala. U klubu sam dočekan na najbolji mogući način, od saigrača, preko stručnog štaba, ljudi koji rade u klubu, do uprave kluba. Trudiću se da maksimalno opravdam ukazano povjerenje i da svojim igrama i zalaganjem u nastavku sezone pomognem ostvarenju planiranih ciljeva", rekao je Dakić, prenosi zvanična Instagram stranica kluba.

Obradović je poručio da će dati sve od sebe da pomogne timu.

"Srećan sam što sam postao dio ekipe Arsenala. Daću sve od sebe da pomognem klubu da ostvari ciljeve i da na kraju sezone svi budemo zadovoljni", poručio je Obradović.

Arsenal je prethodno u prelaznom roku doveo napadača Šaletu Kordića, lijevog beka Iliju Tučevića, vezistu Nikolu Pejovića, te golmana Bojana Zogovića.

Tivčani su jesenji dio sezone u Meridianbet Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi završio+li na sedmom mjestu.

Prvenstvo počinje 17. februara, a Tivćani na startu dočekuju Jezero.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније