Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 03. 2024. 17:59 >> 17:58
Čitaj mi:

PREDSTAVLJEN U LACIJU

Tudor: Ekipa može mnogo, želim da napadamo sa puno igrača

Novi trener Lacija Igor Tudor kazao je da želi da njegova ekipa u svakom meču igra napadački.

On je prije dva dana preuzeo kormilo Rimljana od Mauricija Sarija.

"Zašto sam prihvatio ovaj izazov? Ne treba vam neki poseban razlog da prihvatite ponudu kluba kao što je Lacio, kluba kojeg bi svako ko je trener htio da trenira. Ima jake igrače, posebnu navijačku bazu. Biti dio ovog kluba i ovog grada, sve je to jedna cjelina", rekao je Tudor na predstavljanju.

Kazao je da ekipa ima sve uslove za dobar rezultat.

"Vidio sam kako izgleda trening kamp. Ovdje se može kvalitetno raditi, imamo sve što nam je potrebno. Primijetio da sam da je organizacija na visokom nivou, svi se ponašaju kao porodica i to je ono što volim da vidim.", istakao je hrvatski trener.

Lacio je trenutno deveti na tabeli Serije A, čeka ga velika borba za plasman u Evropu.

"Ova ekipa može mnogo, ali moramo odmah da se bacimo na posao. Moderni fudbal ide u smjeru da napadamo sa puno igrača, da postižemo dosta golova, da ne budemo dosadni. Pokušaćemo... U nekim stvarima ću biti bolji, u nekima ne, uvijek postoji mjesto za napredak. Ja sam neko ko nikada nije zadovoljan, uvijek moraš da guraš i da se razvijaš", zaključio je Tudor.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније