Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

15. 04. 2024. 18:49 >> 18:50

PRED REVANŠ SA BARSOM

Luis Enrike: Vjerujemo u preokret

Pari Sen Žermen će sjutra pokušati da nadoknadi zaostatak od jednog gola (2:3) i da pobijedi Barselonu u revanšu četvrtfinala Lige šampiona, kazao je trener Parižana Luis Enrike.

"Analizirali smo prvu utakmicu i definitivno nismo zaslužili da izgubimo. Remi je bio najpravedniji rezultat. U potpunosti smo uvjereni da možemo da preokrenemo i da pobijedimo Barselonu u revanšu. Moji igrači su veoma motivisani. Druga utakmica biće potpuno drugačija, jer smo mogli bolje da se pripremimo nakon prve. Najmanje što smo zaslužili u prvoj je remi. Moramo da budemo bolji i nisam zabrinut što je prekinut naš niz od 27 utakmica bez poraza. Prihvatili smo poraz, ali nemam dilemu da ćemo se nadmetati najbolje što umijemo", rekao je Enrike.

Nakon meča suspenzije u tim se vratio Hakimi koji takođe vjeruje u pozitivan rezultat.

"Želimo da odnesemo pobjedu u Pariz. Na plašimo se atmosfere, jer navijači ne igraju na terenu. Ovo će biti meč 11 na 11 i ništa se neće promijeniti zbog igranja na stadionu Barselone", dodao je Hakimi.

Utakmica Barselona - PSŽ je sjutra od 21 sat.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније