Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

16. 04. 2024. 09:59 >> 09:59
Čitaj mi:

liga šampiona

Barselona na korak od polufinala, ali nema opuštanja

Fudbaleri Barselone večeras u 21h dočekuju Pari Sen Žermen u revanšu četvrtfinala Lige šampiona .

Katalonci su u prvom meču slavili rezultatom 3:2.

Na "Parku prinčeva" dvije ekipe su odigrale uzbidljiv meč, ništa manje neće biti ni u revanšu.

Trener Braselone Ćavi Ernandes neće moći da računa na Serhija Roberta i Andreasa Kristensena zbog žutih kartona, dok u sastavu se neće naći Gavi i Alehandro Balde zbog povreda.

Kada su mečevi u domaćim šampionatima u pitanju, Barselona je u subotu minimalnim rezultatom savladala Kadiz a strijelac je bio Žoao Feliks.

Sa druge strane, Pari Sen Žermen su imali slobodan vikend pa i više vremena da se odmore pred večeranji okršaj. Očekuje se da će nastupati u najjačem sastavu. Titula u Francuskoj je gotovo osigurana. 

"Monžuik mora da bude 'kazan'! To je veoma važno za klub i siguran sam da će nam navijači pomoći. Monžuik mora da izgleda kao 'Kamp Nou' u velikim večerima. Pari Sen Žermen neće kalkulisati, biće hrabar, ali mi smo u prednosti. Igramo kod kuće, biće to težak meč", izjavio je trener Barselone Ćavi Ernandes.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније