Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

07. 04. 2013. 17:28 >> 17:30

SERIA A

Majstor Di Natale, pobjeda Palerma

Nedjeljno popodne u Italiji obilježio je stari, dobri Antonio Di Natale koji je sa dva gola i asistencijom potopio Kjevo i dokazao da i pored toga što je u godinama, igra vrhunski fudbal. Važnu pobjedu ostvario je i Palermo u Đenovi.

 

Omalenom majstoru bilo je potrebno svega 25 minuta da postigne dva pogotka. Prvi je postigao nakon greške golmana "letećih magaraca" Puđionija, koji je sam sebe predriblao, a Di Natale je rutinski poslao u mrežu. U 25. minutu duplirana je prednost "zebereta". Di Natale je uhvatio volej, nakon centaršuta Pereire i pogodio suprotan ugao.

Golom rumunskog internacionalca Paula Papa u 35. minutu, Kjevo se vratilo u igru. Domaći su meč prelomili pet minuta prije kraja. Di Natale je ovog puta bio u ulozi asistenta, a strijelac je Benatja.

Palermo je nakon Rome, došlo do druge uzastopne pobjede, pa je sada opstanak u ligi realna opcija. Tim sa Sicilije je poveo golom Fon Bergena u 35. minutu, a da se na odmor ode sa nerješenim rezultatom pobrinuo se Munari.

Palermo je početkom nastavka sa dva gola u šest minuta obezbijedilo tri boda. Prvo je Iličić  sjajnim solo prodorom i pogotkom vratio prednost gostima, da bi pobjedu potvrdio Garsija.

U mečevima Katanija - Kaljari i Sijena - Parma nije bilo golova.

Razultai i strijelci:

Katanija - Kaljari 0:0
 

Udineze - Kjevo 3:1 (2:1)

(Di Natale 20, 25, Benatia 85 - Pap 35)

Sampdorija - Palermo 1:3 (1:1)

(Munari 43 - Fon Bergen 35, Iličić 50, Garsija 56)

Sijena - Parma 0:0

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније